Bestellen & Betalen


Bestellen

Bestellen via de webshop van QI Supplies B.V. is heel eenvoudig, hiervoor dient u echter wel een klantaccount te hebben. Heeft u nog geen klantaccount? Neem dan contact op met verkoop@qisupplies.nl.

Log altijd in voordat u gaat bestellen zodat de juiste prijzen getoond worden die voor u van toepassing zijn. Eénmaal ingelogd plaatst u de gewenste artikelen in de winkelwagen en rondt u het bestelproces af. Indien u de bestelling op een ander adres wil laten bezorgen dan kan dit tijdens het bestelproces aangegeven worden.

Betalen

Alle bestellingen via de webshop van QI Supplies worden geleverd op rekening met een standaard betalingstermijn van 14 dagen. Nadat de bestelling in ons magazijn verzonden is ontvangt u per e-mail een factuur en vanaf dit moment is de betalingstermijn van kracht.

Beveiligde verbinding

Bij alle online transacties en gegevensverzending is de verbinding beveiligd en voorzien van een SSL beveiligingscertificaat. Dit is te herkennen door het slotje helemaal links in de browserbalk gevolgd voor HTTPS. De beveiligde verbinding zorgt ervoor dat alle gegevens versleuteld over het net verzonden worden.